• Parlofonie en videofonie

  Uw expert in de regio van Leuven en Heverlee

 • Parlofonie en videofonie in de regio van Leuven en Heverlee

  Bries Elektrotechnieken is een familiebedrijf dat actief is in de regio van Heverlee en Leuven. Wij hebben veel ervaring in verlichting en elektriciteitswerken, met een specialisatie in parlofonie en videofonie. Bent u aan het renoveren of plaatst u net een nieuwbouw? U kunt in beide gevallen op ons rekenen. Wij dragen kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel!

  Parlofonie

  Parlofonie is zeer handig en geeft u een veilig gevoel. Het is een systeem dat standaard werkt met één binnen- en buitenpost. Wenst u er meer? Geen probleem, dat regelen wij in een handomdraai. Via de binnenpost kunt u communiceren met de persoon die voor uw deur staat. Op deze manier weet u meteen wie het is voordat u opendoet. Dit systeem is niet alleen praktisch in huis, maar ook zeer bruikbaar voor bijvoorbeeld praktijken. In sommige gevallen is het ook mogelijk om met de parlofoon uw deur of poort te ontgrendelen. Wenst u een handvrije parlofoon of eentje met een hoorn? Het kan allebei. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op! Wij verlenen u professioneel advies en kijken welk systeem voor u het beste zou zijn.

  Videofonie

  Videofonie gaat nog een stapje verder. Dit systeem geeft namelijk ook een beeld weer van uw bezoeker. Dit beeld kan zwart-wit of in kleur zijn, afhankelijk van welk systeem u kiest. Ook is het mogelijk om een videofoon te installeren die via een IP-adapter op uw computernetwerk wordt aangesloten. Op die manier kunt u op uw pc zien wie er voor de deur staat. U kunt eveneens kiezen voor een draadloze parlofoon of videofoon, zodat u hem altijd binnen handbereik hebt.

 • Zoals u ziet, biedt Bries Elektrotrechnieken u talloze mogelijkheden. Wij vinden gegarandeerd het gepaste systeem! Neem voor meer informatie contact met ons op via mail of telefoon. Wij helpen u graag met uw beslissing en bieden u een gratis offerte aan.